Back to Top

PLS Professional Language Services BV

Translators for banks, insurers and the legal profession

Taal veranderen

Selecteer de taal

 

Thuispagina

Welkom bij de internet site van PLS Professional Language Services BV.

 

Wij leveren vertalingen van hoge kwaliteit aan zowel bedrijven als particulieren. De documenten die wij vertalen zijn zeer divers van aard en dienen diverse doelen. Wij vertalen voornamelijk financiële en juridische teksten vanuit het Nederlands naar het Engels en andersom.

 

Daarnaast vertalen wij veel voor het hoger onderwijs, waarbij wij ons richten op instellingsbrede oplossingen in het kader van internationalisering.

 

De rode draad door al onze werkzaamheden heen is nauwe samenwerking, als professionals, met academici en andere specialisten in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs. Ons doel is om ervoor te zorgen dat specialisten hun deskundigheid kunnen overbrengen in de vreemde taal in  overtuigende en genuanceerde vertalingen.

 

Op onze website treft u meer informatie aan omtrent onze diensten voor bepaalde sectoren. Verder geven wij een overzicht van verschillende aspecten van onze dienstverlening.

 

Wij vertrouwen erop dat onze website voldoende informatie bevat die voor uw doeleinden van belang is. Heeft u vragen die hier onbeantwoord blijven,  dan staan wij u graag te woord.